Jdi na obsah Jdi na menu

Schůze bude 2.10.2012

Už za týden v úterý 2. října bude další schůze s velmi důležitým programem. Uplynulo totiž volební období tří členů představenstva a tudíž je třeba zvolit nové představenstvo.

Jako další důležitý bod programu je diskuze o tom, jestli jít nebo nejít do rekonstrukce celého otopného systému. Snažíme se zajistit vyjádření od odborné firmy, která je na tyto věci fundovaná, o tom v jakém stavu jsou naše rozvody a radiátory, ale zatím bohužel nejsme úspěšní. Nepodařilo se nám dostat kloudnou odpověď. Je ale možné, že do schůze ještě měco dostaneme.

Jako poslední věc bych se chtěl pozastavit nad procentem družstevníků, kteří chodí na schůze. V posledních dvou případech jsme museli dělat schůze opakovaně, protože jak jistě dobře víte, je pro to, aby schůze byla usnášeníschopná, nutná přítomnost nadpoloviční většiny družstevníků.

Pokud tomu tak není, musíme schůzi opakovat a při opakované schůzi již tato podmínka není nutná. To vše ale stojí jednak dost času všech, kteří mají zájem o dění v družstvu a zajímá je co se bude dít v budoucnu ala hlavně nás všechny stojí každá opakovaná schůze peníze. Musíme totiž platit nájem za prostory na univerzitě.  

 

Ivo Dudek

    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Slíva Oldřich - Schůze

29. 9. 2012 18:24

Při malé účasti , navrhuji počkat 30 min. Pak konat druhou.Slíva

Ivo Dudek - Re: Schůze

1. 10. 2012 15:53

Tuto možnost jsme zvažovali ale vzhledem k důležitosti programu to tentokrát neuděláme. Aby usnesení schůze nemohlo být v budoucnu třeba nikým napadnuto. V budoucnu ale asi k tomuto postupu přistoupíme. Ivo Dudek