Jdi na obsah Jdi na menu

Informace pro členy družstva a nájemníky, kteří bydlí v bytech s balkóny.

Vážení družstevníci, nájemníci,

 na včerejší schůzi představenstva jsme znovu zvážili situaci se sušáky v bytech s balkóny. V původním projektu sice bylo počítáno se sušáky jen pro byty, kde nejsou balkóny s tím, že se na balkónech bude dát bez problémů prádlo sušit. Vzhledem k tomu, že při revitalizaci došlo k zúžení balkónu a tím je sušení problematické, byli nájemníci v těchto bytech do jisté míry znevýhodněni.

 Proto jsme hlasováním přijali rozhodnutí o tom, že i do těchto bytů budou pořízeny sušáky na náklady družstva.

 Jsou dvě možnosti – buď si vyberete sušák do okna (stejný nebo téměř stejný jako mají ostatní byty) nebo si vyberete sušák na balkón ve stejné cenové relaci.

V nejbližších Vás  dnech navštíví někdo ze členů představenstva a Vy svým podpisem stvrdíte pro který typ jste se rozhodli.

 Až bude vše jasné a budeme vědět kolik jakých typů sušáků je třeba objednat, hned tak učiníme. Už v této chvíli jsme ale v kontaktu s dodavatelem sušáků a snažíme se předjednat co nejlepší cenu.

 Ještě bych chtěl upozornit ty, kteří si už svépomocí namontovali na balkón sušák, že je třeba jej odstranit. Bude nahrazen sušákem, namontovaným odbornou firmou.

 Ivo Dudek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kucharczyková - jaký je stav se sušáky

20. 6. 2012 14:49

Dobrý den,
od schůze uplynul již téměř měsíc, venku vedro jak v sauně, ideál na sušení venku, ale sušáky ještě nejsou, tak se chci optat, jak to vypadá s něma aktuálně, neb zatím jsem nezaznamenala žádnou další informaci...prádlo mi teď schlo v koupelně 2 dny, venku by to byla otázka pár hodin při tomhle počasí .... je už známo nějaké datum montáží??? předem děkuji za odpověď

Dudek - Re: jaký je stav se sušáky

28. 6. 2012 11:07

Dobrý den,

zatím bohužel ne. Není jednoduché dostat od všech lidí co mají balkóny informaci o tom zda a jaký chtějí sušák. Někteří nebyli doma ani při páté návštěvě. Tento týden už ale bychom měli mít všechny podklady k objednání. Zrovna dnes máme schůzi představenstva...

Kucharczyková - sušaky

1. 6. 2012 15:04

A taky mě ještě zajímá jak máme něco podepisovat oč máme zájem, když ještě není známa cena, nebo ta nám budeš řečena osobně danou osobou, která bude chodit po bytech pro podpisy??

Ivo Dudek - Re: sušaky

1. 6. 2012 15:41

Dobrý den. Vy se máte rozhodnout, jestli chcete do okna nebo na balkón. Co je pro Vás lepší. Přesnou cenu Vám nemůžeme dopředu sdělit, ta totiž právě bude záviset na tom, kolik těch sušáků bude. Při větším objemu se nám určitě podaří vyjednat i lepší cenu. Není řečeno, že ty sušáky do okna i na balkón budou stát úplně stejně ale budeme se snažit dosáhnout toho, aby byly aspoň zhruba ve stejné relaci. A dál, podle sdělení Eurokanu už ani sklopné sušáku dolů, jak máme v oknech už nedělají.

Kucharczyková - Re: Re: sušaky

1. 6. 2012 23:22

Děkuji za odpověď, jen po podepsání souhlasu se dovím zpětně cenu, se kterou nemusím souhlasit ...jsem vázána už oním souhlasem, podpisem, nebo budu mít možnost pak si sehnat cenově výhodnější jinde....?

Ivo Dudek - Re: Re: Re: sušaky

2. 6. 2012 13:27

Dobrý den,
tak teď si nejsem jistý jestli nedošlo k nedorozumění. Jestli jste četla článek pozorně, tak je tam napsáno, že chceme napravit situaci a tyto sušáky zaplatit z prostředků družstva :-)

Kucharczyková - Re: Re: Re: Re: sušaky

2. 6. 2012 15:33

Dobrý den,
článek jsem četla opakovaně, neb mi informace tam sepsané nepřišly moc jasné a vůbec mi z toho nevyznělo, že by balkon. sušáky mělo nakonec platit družstvo :-) měli byste to tam zdůraznit, neb jsem si naprosto jistá, že takových jako já by se našlo hodně :-)) Hezký den.

Ivo Dudek - Re: Re: Re: Re: Re: sušaky

2. 6. 2012 15:35

Dobrá, zvýraznil jsem to. Mějte se fajn.

Kucharczyková - sušaky

1. 6. 2012 8:16

Dobrý den, jen nechápu jednu věc a to jak mohou být sušáky na balkon ve stejné cenové relaci jako na okno, to budou tak malé? :-) nebo budou nesklopné, tak proto budou za stejnou cenu jako okenní?

Foltyn Pavel - sušaky

31. 5. 2012 14:07

Nechal jsem v zamečnictvi vyhotovit sušaky s jednoduchou montaži,ktere splnuji ucel a nezasahuji do zatepleni a jsou vzhledově skoto totožne s okenimi.
Informoval jsem pana Halfara,ktery mi zdělil že susaky se na posledni schuzi neodsouhlasily.Divim se že Vás p.Halfer neinformoval.
Cena sušaku mě vyšla na 1200kč.
Kdykoli mužete nahlidnout,pokud máte zájem opravdu šetřit náklady družsta.

Ivo Dudek - Re: sušaky

31. 5. 2012 15:49

Dobrý den.
Může se stát, že využijeme služeb toho zámečnictví. Je třeba vědět i od výrobce zábradlí, že montáži nepřijdeme o záruky atd. Když budu mít chvilku, přijdu se podívat.
S pozdravem Ivo Dudek